Áprilisi családi istentisztelet

Az idei tavasz utolsó előtti családi istentiszteletére került sor április 26-án. Az alkalom elején most is megköszöntöttük azokat a vasisokat, akik áprilisban ünneplik a születésnapjukat.

Ebben a tanévben is hétről hétre vezettük, kik jöttek el reggelente a Vasárnapi Iskolába. Ennek az eredményét is ezen az istentiszteleten hirdettük ki, és a három korcsoport három-három (a holtverseny miatt a középső- és nagycsoportban négy) legszorgalmasabb „méhecskéje” egy-egy könyvjutalmat vehetett át.

„Annyi mindent hordozunk a világon” csendült fel a jól ismert ifis ének. De nemcsak énekeltük ezt, hanem a konfirmandus csapat jóvoltából „láthattuk” is a szöveget, ugyanis ők pantomimjáték segítségével elevenítették meg a verssorokat. Az ének által elindított gondolatokat Pápai Attila hatodévesünk prédikációja egészítette ki.

Az istentisztelet végén Márta néni a Vasárnapi Iskola vezetők nevében elbúcsúzott azoktól a konfisoktól, akik az előttünk álló konfirmáció után már az ifisek csapatát fogják erősíteni. Isten segítse és bátorítsa őket az elkövetkezendő két vasárnapon!

Napi ige

[insert_php]

$a = file_get_contents(„http://zope.lutheran.hu/portal/napiige/csakige”);

$output = iconv(„ISO-8859-2”, „UTF-8”, $a);

echo ($output);

[/insert_php]

Gyülekezeti események