Baba-Mama Klub

Kedves Kisgyermekes Családok!
BABÁK, MAMÁK!!!

Nagy örömmel jelezzük, hogy heteken belül elkészül az evangélikus templomban és az imateremben a templomi alkalmak, Istentiszteletek kivetítéséhez és kihangosításához szükséges technikai berendezések kiépítése.

Ez azt jelenti, hogy szeretnénk mihamarabb elindítani a

Csömöri Evangélikus Baba Mama Klubot!!!

Nagy szeretettel várunk minden anyukát, babát és természetesen a többi kisgyermek tesót, akik szeretnék a vasárnap délelőttjeiket evangélikus közösségben, hasonló gondolkodású és hasonló élethelyzetű családok társaságában eltölteni Isten dicsőségére.

Alkalmaink minden vasárnap délelőtt 10-12 óra között lesznek az imateremben. Az együtt töltött 2 órának az egyik legfontosabb része amikor kb. 10.55-től 11.15-ig a TV-n nézhető igehirdetésre szeretnénk odafigyelni.

További terveink: keresztyén szellemben való családi élet és gyermeknevelés számtalan kérdése, bibliai foglalkozás a nagyobbacska tesók részére, gyermekeinkkel való kreatív alkotó munka, éneklés, ritmushangszeres mondókázás, ölbéli játékok és minden amit jónak és hasznosnak találunk…

Az első alkalmunk időpontját a templomban, a gyülekezeti honlapon (http://csomor.lutheran.hu/index.htm) és az imateremben fogjuk hirdetni.

Kérdéseiddel bátran fordulj hozzánk!

A szervezők:
Kemény Zsófi (06-20-451-4942, kemeny.zsofia@invitel.hu)
Tormay-Lesták Marcsi (06-70-320-7420, tormaylestakmaria@gmail.com)

Várunk szeretettel, Erős vár a mi Istenünk!

Napi ige

[insert_php]

$a = file_get_contents(„http://zope.lutheran.hu/portal/napiige/csakige”);

$output = iconv(„ISO-8859-2”, „UTF-8”, $a);

echo ($output);

[/insert_php]

Gyülekezeti események