Gyülekezeti hétvége

Lassan közeledik a piliscsabai gyülekezeti hétvégénk, szeptember 6-8-ig, péntek délutántól vasárnap délutánig. Tavaly a főidőben 75-en voltunk együtt, különböző korosztályok, közös és időnként párhuzamosan futó alkalmakon. Családok, szülők gyerekekkel, nagyszülők gyerekekkel. Kórus, ifi, néhány konfirmandus, bibliakörösök, öregifisek. Olvassátok el a gyülekezeti honlapunkon a tavalyi beszámolókat, nézzétek meg a képeket. Vendégeket várunk idén is többféle témában.

Úgy látom, hogy nagyon jó lehetőség ez azoknak is, akikkel a munkaévet kezdjük, de azoknak is, akik nem tudnak rendszeresen jelen lenni a gyülekezeti életben, de időnként van kedvük velünk lenni. Mivel minden korosztálynak lesznek képviselői, az a reménységem, hogy mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő társakat, elfoglaltságot.

Ha nem tudtok eljönni a 2 napra, de van kedvetek belekóstolni a hétvégébe, rövidebb időre is van lehetőség. Tavaly is jól működött, hogy voltak, akik nem aludtak ott, de reggel visszajöttek és voltak olyanok is, akik egy napra jöttek.

A szállás 1-2-3-4 ágyas fürdőszobás szobákból áll, a családok igényeihez tudunk alkalmazkodni, de az egyedülállókat sem kell beszuszakolnunk senki mellé. A napi 3.500.- forintos összeg fele a szállás és a másik fele pedig az étkezések költsége, így részösszegekre is bonthatjuk az ittlétet.

A teljes részvételi díj 7.000.- Ft; 3-10 éve között 3.500.- Ft; 3 év alatt ingyenes. Ha szükség van ágyneműhuzatra, akkor az egyszeri 500.- forintba kerül, de tavaly inkább vittünk itthonról.

Gondoljátok végig és várom a jelentkezéseket!

Szeretettel

Gyula


Részletes program

Péntek
megérkezés 16-17 óra között a Béthel Missziói Otthonba (Piliscsaba, Széchenyi u. 8-12.) Szobák elfoglalása.
17.30 – 18.30 éneklés, kezdő áhítat
18.30 vacsora
19.30 közös, csoportos program

Szombat
8.30 reggeli
9.30 reggeli áhítat
10.00 előadás megbeszéléssel. Dr. Fábri György beszél az egyház szociológiai felmérés, a népszámlálási adatok és saját, egyházkerületi felügyelői tapasztalatainak felhasználásával az agglomerációban élő, gyülekezetünket is érintő kérdésekről.
12.30 ebéd
Délután pihenés, séta, kóruspróba, kézműveskedés, beszélgetések
16.00 előadás megbeszéléssel. Chikán Katalin dunakeszi lelkész mutatja be a gyülekezetét és beszél azokról a kérdésekről, amelyek gyülekezetét érintik Budapest szomszédságában.
18.30 vacsora
19.30 esti áhítat
20.30 film, szabadprogram, pihenés

Vasárnap
8.30
 reggeli
Közös készülés énekkel, történetekkel, imádsággal az istentiszteletre. A piliscsabai gyülekezettel együtt ünnepeljük a vasárnapot, ahol úrvacsoravételre is lesz lehetőségünk.
10.00 istentisztelet, úrvacsora – Johann Gyula – Kézdy Péter, piliscsabai lelkész
12.30 ebéd
14.00 csoportos beszélgetések, befejezés, búcsúzás
16.00 hazaindulás

Mindenkit szeretettel várunk!

Napi ige

[insert_php]

$a = file_get_contents(„http://zope.lutheran.hu/portal/napiige/csakige”);

$output = iconv(„ISO-8859-2”, „UTF-8”, $a);

echo ($output);

[/insert_php]

Gyülekezeti események